MENU

Prislista bröllop

Ca 3 timmar 9.900 kr ink tryckrättigher av alla redigerade bilder och en bröllopsbok

Vi träffas innan bröllopet och tittar på lämpliga platser och diskuterar lite kring hur ert schema ser ut samt vilken typ av bilder ni eftersöker.
Bröllopsporträtt, vigsel och mingel efter kyrkan. Vi lägger ca 1-1,5 timmar på porträtten innan/efter vigseln. Vi väljer ut dom bästa bilderna ca 100 st och redigerar dessa. Vi skapar ett webbgalleri som ni kan använda för att visa upp era bilder.

Här ingår även en exklusiv bröllopsbok i formatet 19×19 med 15 uppslag med möjlighet för uppgradering om så önskas. Se prislista för bröllopsböcker nedan.

 

Ca 6 timmar 14.900 kr ink tryckrättigher av alla redigerade bilder och en bröllopsbok

Vi träffas innan bröllopet och tittar på lämpliga platser och diskuterar lite kring hur ert schema ser ut samt vilken typ av bilder ni eftersöker.
Här kan man lägga lite tid innan om man vill ha med en del av förberedelserna eller om man vill använda den för att fånga feststämningen och känslan i festen. I övrigt samma är det samma upplägg som ovanstående. Självklart ingår redigering i detta paket också.
Här ingår även en exklusiv bröllopsbok  i formatet 19×19 med 15 uppslag med möjlighet för uppgradering om så önskas. Se prislista för bröllopsböcker nedan.

 

Heldag upptill 12h, från porträtt till bröllopsvals 24.000 kr ink tryckrättigher av alla redigerade bilder och en bröllopsbok

Vi träffas innan bröllopet och tittar på lämpliga platser och diskuterar lite kring hur ert schema ser ut samt vilken typ av bilder ni eftersöker.Vi följer er hela dagen från porträtten tills dess att dansen har kommit igång. Vi skapar en sammanhängande porträttering av er dag. Med möjlighet för att visa bildspel med bilder från dagen under middagen om ni önskar detta. Självklart ingår redigering i detta paket också.
Här ingår även en exklusiv bröllopsbok i linne i formatet 19×19 med 15 uppslag med möjlighet för uppgradering om så önskas. Se prislista för bröllopsböcker nedan.

 

Här hittar ni mer information om bröllopsböckerna

CLOSE