Lite om mig

Fotografering är inte bara ett jobb för mig. Du är inte bara ännu en bokning i min kalender. Jag strävar efter att hitta det naturliga uttrycket och fånga det på bild. Livet i nuet är ibland det vackraste bara man stannar upp och betraktar det.

Boka här

Barnfotografering - Låt barnen springa

Är ni sugna på att föreviga era barn och få härliga levande bilder så hjälper jag er gärna. Jag jobbar främst med att fotografera på plats i en härlig miljö som kan ha någon anknytning till er eller där ni brukar vara. Detta för att få bilder som knyter an till er på ett naturligt sätt. När jag har barnfotografering så brukar dom bästa bilder bli när man ger barnen fritt rum och hänger på med kameran, då blir barnen gladare och bilderna bättre.

Fånga barnen i nuet

Familjefotografering - Er tid tillsammans

När jag fotograferar familj så försöker vi hitta en plats där ni kan umgås och få bra bilder tillsammans. Tillsammans stämmer vi av vad ni önskar och om det är olika sammansättningar ni önskar och vad det behövs för plats för att alla så skall få gott om utrymme. Är det större familjer så kan det vara bra att titta efter platser med olika nivåer så man kan stå naturligt. Det går bra att dela upp fotograferingen om man vill att vi skall lägga mest fokus på tex barnen och ge dom mer tid.

Barn- och Familjefotografering

I paketet ingår det 1-1,5h fotografering på plats, redigering efter med ett online galleri där man kan välja sina favoriter, ladda hem bilder eller köpa utskriva bilder

Pris

Detaljer

2000 kr

• 1-1,5 timmar fotografering
• Redigerande bilder
• Online Gallery
• Hög och lågupplösta bilder

Boka här