Våra Samarbetspartners

Här har vi samlat en lista av företag som vi kan rekommendera och uppskattar att samarbeta med kring tex bröllop och evenemang

Smögen

— Maria Kjellsson

Hampholmen & Havets Magasin

Smögen

Har en lång och gedigen yrkeskarriär inom besöksnäringen, med fokus på försäljning, marknadsföring och ledande befattningar på olika nivåer. Det gula magasinet på den lilla ön Hampholmen har jag haft i 15 år men mer som en ”hobby” då jag hela tiden även haft ett ”riktigt jobb”. Men sommaren -21 när jag köpte ytterligare ett magasin – Havets Magasin även detta med samma fantastiska läge på en brygga men har också 16 bäddar kände jag att nu var det dags att satsa på heltid!

Vem är då jag…
Gillar att vara igång, älskar havet, vinter badar, tränar, sjunger i kör och älskar att resa. Tempot är högt. Vinnarskallen visar sig alltid. I stort och smått. Jag är en glad och envis entreprenörssjäl som är social, har lätt för att knyta nya kontakter och för att sam
arbeta. Är strukturerat effektiv och en ”hands on” person vilket är en fördel när man är ett enmansföretag. Jag gillar att göra affärer och att leverera ett gott värdskap och min ambition är att alla gäster ska lämna med ett leende på läpparna och en önskan om att snart komma tillbaka!

Hoppas vi ses på Hampholmen eller i Havets Magasin!

Jag brinner för att leverera ett gott värdskap och min ambition är att alla gäster ska lämna med ett leende på läpparna och en önskan om att snart komma tillbaka!

Hoppas vi ses på Hampholmen eller i Havets Magasin!

Maria Kjellsson


Årstidens Gröna - Florist Smögen

Florist på Smögen som levererar underbara kreationer


Varberg

— Camilla Ramstedt

Norrgatans Blommor & Interiör

Varberg

Här jobbar ett gäng härliga diplomerade florister som är trendmedvetna och väldigt inredningskunniga!

VI erbjuder ett stort urval fräscha snittblommor ur vår stora snittkyl. Vi har färdiga buketter för alla tillfällen. Planteringar och krukväxter, vackra arrangemang, allt man kan önska har vi eller kan ta hem!

Vi erbjuder även personliga, vackra och unika begravningsbinderier som vi anpassar helt efter era egna önskemål, begravning är alltid tungt men med vackra blommor kan minnet av farväl bli lite ljusare.

Vi levererar blommor genom Interflora i Varbergs och Falkenbergs kommun. Vi levererar även begravningsbinderier inom samma områden.

I vår 200 kvm stora butik finner ni inredning och möbler i många olika stilar, vi jobbar med ett brett register av leverantörer och kan gärna ta hem om det är något ni önskar som vi inte har inne för tillfället.